Make memory’s

Veel zwangere stellen maken van hun zwangerschap een herinnering voor later. Dat doen ze door middel van foto’s maken van hun buik of maken ze er een afdruk van. Maar er zijn ook mensen die het heel serieus aanpakken, zoals de familie Fletcher.

We hebben de leukste herinneringen voor je op een rijtje gezet. Remember; een fotoshoot hoeft niet duur te zijn. Doe het zelf, of trommel vrienden/familie op om jullie te helpen en pik inspiratie van Pinterest (een fotograaf moet ook zijn inspiratie ergens vandaan halen).

Deze kun je bijvoorbeeld gemakkelijk ook zelf (laten) maken!
foto-memory-1foto-memory-2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Of deze

foto-memory-3

 

Heel veel zin en tijd om je zwangerschap vast te leggen? Doe het als de familie Fletcher!

En Buddy kreeg een broertje!

Je kunt dit bericht delen via:
Instagram
Facebook
Twitter
Neem contact op

Geef een reactie