Pimp de kamer met schoolbordverf!

Schoolbordverf is er tegenwoordig in verschillende kleuren. Met deze twist kun je net even iets anders toevoegen aan de kamer van je kind. We hebben verschillende gave ideeën gevonden die je hopelijk wat inspiratie geven om aan de slag te gaan.schoolbordverf-op-kinderkamer-luchtballonHoe leuk! Een luchtballon gemaakt van beschilderd hout met een mandje voor de krijtjes en een doekje. Gemakkelijk op te hangen met een touwtje aan een schroef. Als je kleine het zat is hoef je niet direct een muur opnieuw te verven.

schoolbordverf-kinderkamer-autogarageEn dan deze; een garage! Als deze kast tegen een witte muur aan stond was de garage toch iets minder stoer! Mee eens?

schoolbordverf-kastHeb je nog een kast staan die eigenlijk niet zo bijzonder is, maar wel de ruimte biedt die je nodig hebt? Verf de deuren dan met schoolbordverf zodat de kids erop los kunnen gaan! Zal gewaardeerd worden ☺

Nóg een leuk idee; een houten plaat verven met schoolbordverf en deze op de schutting bevestigen! Zo kunnen de kleintjes hun creativiteit ook kwijt met het mooie weer!
schoolbordverf

Je kunt dit bericht delen via:
Instagram
Facebook
Twitter
Neem contact op

Geef een reactie