De babynamen app van Zwitsal!

zwitsal appZwitsal heeft een babynamen app gelanceerd. Een app die erg lijkt op Tinder, je swipt namelijk babynamen!

Zodra je de app hebt geïnstalleerd vorm je je profiel. Ben je in verwachting? Wat is je uitgerekende datum? Weet je het geslacht van je baby al? Heb je al een kindje? En wat is zijn/haar naam?

Dan begint het echte werk; swipe je suf! Vanaf nu kun je uren lang namen goedkeuren, afwijzen en bewaren om ze met je partner te delen. Je ziet alle soorten namen voorbij komen; Nederlandse, buitenlandse, dezelfde namen op verschillende manieren gespeld. De app is een leuke manier om je op ideeën te brengen voor een naam voor jullie kleine. Wij zijn van mening dat er genoeg namen tussen staan die je nog niet kent.

Tot nu toe zijn de reviews op de app erg wisselend. Zo zijn er mensen bij wie de app vaak vastloopt, of die een lijst met namen hebben bewaard, uit de app zijn gegooid en niet meer in kunnen loggen. Toch zijn wij van mening dat het de moeite waard is om inspiratie op te doen. Dit komt mede door het grote aanbod op de namen.

Wil je een overzicht van dé babynamen van dit moment? Die vindt je hier!

 

Je kunt dit bericht delen via:
Instagram
Facebook
Twitter
Neem contact op

Geef een reactie