Budgettips voor vaderdag!

Zondag 18 juni is het weer vaderdag. Leuk om de beste papa voor je kind(eren) in het zonnetje te zetten. Ondanks dat de folders vol staan met luchtjes, mokken en andere dure cadeau’s als gepersonaliseerde leren kookschorten, is het natuurlijk veel leuker om iets persoonlijks te geven. Ondanks dat iets kopen natuurlijk wel heel snel geregeld is, duurt het echt niet lang om een persoonlijk cadeau te maken. Omdat dat ook veel geld kan schelen geven we je een aantal tips. Doe er je voordeel mee en verras die lieve papa met een zelfgemaakt cadeau!

Maak een telefoonhoesje!
diy vaderdag kado

Een telefoonhoesje is handig en nog een leuke bijkomstigheid: hij kijkt er meerdere keren per dag naar! Maak daarom zelf een hoesje. Wat heb je nodig:

  • Vilt
  • 2 minuten met de telefoon van papa
  • een stukje lint

 


Hoe ga je te werk:

Leg, als papa niet in de buurt is maar zijn telefoon wel, zijn telefoon op het vilt. Knip met een centimeter speling de telefoon uit op het vilt. Vervolgens stik je met de naaimachine 2 lange en 1 korte kant dicht. Knip de randjes nog even mooi rond af, en klaar!
TIP: wil je een vormpje zoals op de foto? Doe dan aan de voorkant 2 lagen vilt met 2 kleuren en knip uit de bovenste een vormpje uit!

 

Handig, lief en budget cadeau!emmer vaderdag

Tegenwoordig kom je op Facebook in verschillende groepen in jouw 
dorp/stad genoeg creatieve mensen tegen die bijvoorbeeld taarten maken en cake smash ed. Deze kwamen wij tegen:

Voor €6,95 biedt iemand de emmers aan. Een lieve boodschap voor papa met een handig kado want een emmer komt altijd van pas!

 

 

vaderdag diyLieve papa,

Laten we niet vergeten dat het op vaderdag gaat om een papa die het verdient om in het zonnetje gezet te worden. Maak daarom een kaartje met een lieve boodschap, zoals deze! Kies een gedichtje uit of laat je kind op de kaart schrijven waarom hij/zij papa zo lief vindt en wat hij/zij leuk vindt om samen met hun papa te doen.

 

 

 

 

 

Je kunt dit bericht delen via:
Instagram
Facebook
Twitter
Neem contact op

Geef een reactie