Waar je positie badmode voor weinig scoort? Hier!

Als je in verwachting bent, leert de ervaring dat je enkel het hoognodige aan positiekleding aanschaft. Je kan het natuurlijk maar eventjes aan maar wilt toch wel een beetje comfort. Straks met de zomer geldt dat natuurlijk ook; niet teveel aanschaffen voor die paar keer maar tóch wel fijn als het lekker zit. Daarom hebben we verschillende goedkope positie badmode koopjes voor je opgezocht. 

TIP: Mocht je onderstaande prijzen te hoog vinden, kijk dan eens op Marktplaats! Soms staat er zelfs badmode met het kaartje er nog aan.

Dit basic badpak van Mamalicious! Het staat nu online bij Prenatal
en is in de aanbieding van €39,99 voor €28,00.

positie badmode

NOG EEN TIP: Ben je al lid van H&M Club? Dit doe je kosteloos en via de app. Je spaart punten bij je aankopen, wat je bij volgende aankopen korting oplevert! Daarnaast krijg je vaak folders door de bus van H&M waar ook nog eens kortingscodes op staan.

Deze tankini is momenteel te koop bij Prenatal. Een vrolijk gestreept model voor een nog vrolijkere prijs, namelijk afgeprijsd van €29,99 voor €23,99!

positie badmode tankini

EN NÓG EENTIP: Mocht je niet perse je buik willen bedekken deze zomer, dan kun je natuurlijk ook bij een goedkope winkel als bijvoorbeeld Primark een bikini kopen. Voordeel daar is dat je de top apart koopt van het broekje zodat je zelf de goede maten kan aanschaffen.

Ook de volgende tankini is verkrijgbaar bij Prenatal. Een vrolijk printje waar jij je alle zonnige dagen mooi in mag voelen! De tankini is fijn geprijsd, namelijk van €29,99 voor €23,99!

Goedkope positie badmode

GOEDKOOPSTE TIP: Scoor enkel een nieuwe bikinitop en match deze met een broekje uit je huidige badmode collectie. 

Je kunt dit bericht delen via:
Instagram
Facebook
Twitter
Neem contact op

Geef een reactie