Babyshower voor mannen; de dadchelor

dadchelor

Over  het algemeen kennen we alleen de babyshower voor de vrouw. Tegenwoordig is het helemaal hip om de babyshower voor mannen te organiseren. Geen rompertjes tekenen, babyfoto’s raden, maar serieuze mannen taken testen.

Wat doen mannen tijdens de babyshower

  • Potjes proeven
  • Wedstrijdje luier verschonen
  • Luiertas inpakken
  • Parcours kruipen met speen in
  • Draagzak installeren
  • De Grote Baby Quiz

Potjes proeven
Tegenwoordig wordt van een vader verwacht dat hij meer doet dan brood op de plank leggen. Voordat de baby komt moet er natuurlijk getest worden of papa wel weet hoe hij de potjes klaar moet maken. Tijdens deze dadchelor wordt daddy to be geblinddoekt en wordt er van hem verwacht dat hij raadt welke smaken hij voorgeschoteld krijgt.

Wedstrijdje luier verschonendadchelor luier verschonen
Men neemt 2 poppen, luiers en billendoekjes. Om de beurt, per 2, verschonen de mannen binnen no-time de luiers. Maar wie is het snelst?

 

Luiertas inpakken
Als je onderweg bent scheelt het een hoop stress als je alles bij je hebt. Daarom wordt de papa in spé vaak gevraagd om tijdens de dadchelor de luiertas in te pakken. En, zou hij iets vergeten?

 

Parcours kruipen met speen in
Markeer in de woonkamer / tuin / garage / zolder een parcours. Alle mannen moeten kruipend dit parcours afleggen met een speen in. Wie dit het snelst doet, is de winnaar!

Draagzak installeren
Een draagzak installeren ziet er makkelijker uit dan het is. Daarom is het belangrijk dat de vader precies weet hoe dit in zijn werk gaat, voordat dit van essentieel belang is.

De Grote Baby Quiz
Tijdens deze quiz wordt daddy-to-be aan de tand gevoeld over onderwerpen die nu en straks de hele dag om zijn oren zullen vliegen! Hoogste tijd dus om even te checken of hij goed ingelezen is!