Positiekleding hoeft niet duur te zijn!

Positiekleding.. Een ‘investering’ waar je niet lang mee doet en waar veel vrouwen dus niet veel geld aan uitgeven. Maar vergeet niet; je kan niet zonder. Juist daarom kun je het beste investeren in fijne kleding wat comfortabel zit maar er wel leuk uitziet. En dat hoeft niet duur te zijn! Wij zetten een aantal adresjes voor je op een rijtje.

asos.com

Deze fijne webshop is gevestigd in Engeland en beschikt over veel merken waarnaast een aparte ‘maternity’ afdeling. Verschillende bekende merken verkopen via Asos hun positiekleding, denk aan Noppies, Mama.Licious, Queen Be en New Look. Naast deze merken zijn er meer merken die voor een fijne prijs kleding voor zwangere vrouwen aanbieden. Zoals Asos zelf! Zie dit jurkje, in de sale. Wist je dat je bij www.asos.com geen verzendkosten betaald? Niet duur toch?

betaalbare positiemode

hm.com

Jup! Zelfs bij H&M kun je goedkoper aan je positiekleding komen dan je denkt. Als je online kijkt zie je dat er altijd genoeg positiekleding in de sale is. Er zijn altijd wel actiecodes die rondgaan voor het ontwijken van de verzendkosten.
(Als je lid wordt van de H&M club kun je gebruik maken van extra kortingen, en je spaart punten!)

TIPS:

  • Koop slim! Als je in maart uitgerekend bent, probeer dan aan het begin van je zwangerschap een lange broek of lekker vest te scoren. Koop je dit pas in december, dan kan dat je veel geld schelen.
  • Vraag voor je verjaardag bonnen van een winkel waar ze positiekleding verkopen zodat je er zelf niet veel geld aan uit hoeft te geven.
  • Geen zin in slobberige shirt? Koop basic tops en een hip jasje (wat niet in de categorie positiekleding valt) en combineer dat op een positiebroek.

Heb jij nog een tip? Deel deze met ons!