Wie is Sofie?

Hoi hoi! Leuk dat je mijn blog bezoekt. Ik zal mezelf even aan je voorstellen ☺

Mijn naam is Sofie van ’t Wout – Molleman, 28 jaar en gelukkig getrouwd met Chris. In maart 2016 is ons zoontje Ole geboren, en hij krijgt in augustus 2017 een broertje of zusje.
Ik ben deze blog begonnen omdat ik graag wat meer wilde leren over de online wereld. Ik ben werkzaam in de online marketing wereld, maar het designen trekt me enorm. Het idee was om een website te maken en hiermee enkel ervaring op te doen. Echter kwam ik op het idee om een budget blog te beginnen doordat ik op Facebook allerlei groepen ontdekte waar baby- en kinderspullen aangeboden werden. Duidelijk werd meteen dat dit voor een prikkie werd weggedaan terwijl er regelmatig nog waarde aan de spullen zaten. Er is blijkbaar dus een behoefte naar spullen voor een kleiner prijsje.

En  voila, toen was daar mamasofie.nl. Een blog vol met budget tips en Do It Yourself ideeën omdat kinderen en alles daar omheen gewoon veel geld kosten. Zo helpen we elkaar een beetje ☺

Heb je een leuke tip, of wil je samenwerken? Laat het me weten! Ik sta overal voor open.

Mail me even via info@mamasofie.nl

Groetjes en hopelijk tot ziens!